Todistus vaihdosta

Vaihdon lopussa kohdemaan järjestö antaa todistuksen osallistumisesta IFMSA:n vaihto-ohjelmaan edellyttäen, että harjoitteluun osallistuminen on ollut aktiivista ja vastaanotettavan järjestön ohjeita on noudatettu. Todistus on usein välttämätön harjoittelun hyväksyttämiseksi opintoihin. Pätevässä todistuksessa on periaatteessa oltava leima ja allekirjoitus ohjanneelta lääkäriltä/tutorilta sekä vastaanottavan järjestön vaihtovirkailijalta.

Sähköinen arviointilomakkeen (Evaluation Form, EF) täyttäminen IFMSA:n tietokannassa vaihdon jälkeen ja Student's Handbookin täyttö vaihdon aikana on lähes aina edellytys paikallisvirkailijan nimikirjoituksen saamiseksi. EF täytetään samassa IFMSA:n tietokannassa, josta lähetit Aplication Formin sekä jonne Card of Acceptancesi saapui.

Vaihto-opiskelijan on itse huolehdittava todistuksen saamisesta ennen paluuta Suomeen, sillä jälkikäteen ei todistusta eikä sitä korvaavaa dokumenttia ole mahdollista saada!

FiMSIC-vaihto on mahdollista saada hyväksytyksi opintoihin riippuen yliopistosta sekä laitoksesta, ja todistuksesta voi olla hyötyä tässä. Ole hyvissä ajoin yhteydessä kyseisen alan professoreihin/kurssivastaaviin. FiMSIC-virkailijat auttavat lisää jos mielit saada vaihtosi hyväksiluettua opintoihisi!