S.U.L.L.E.-koulutusviikonloppu


Vuosittain lokakuussa järjestetään S.U.L.L.E.-seksuaaliterveysprojektien uusien vertaiskasvattajien koulutusviikonloppu. Kaikille lääketieteen sekä hammaslääketieteen opiskelijoille avoin koulutus tarjoaa riittävät valmiudet lähteä vetämään seksuaalikasvatustuntia yläkouluikäisille yhdessä 1-2 muun lääkisopiskelijan kanssa. Koulutuksessa opitaan S.U.L.L.E.-tunneilla keskustelun herättäjinä käytetyt vuorovaikutteiset metodit sekä keskustellaan monipuolisesti seksistä, seksuaalisuudesta ja seksuaaliterveydestä. Esiin nostettavia teemoja ovat mm. seurustelu ja tunteet, seksuaalisuuden ja sukupuolen monimuotoisuus, seksuaalinen nautinto, riskikäyttäytyminen sekä seksitaudit ja ehkäisy. Työskentelytapoina koulutuksessa ovat asiantuntijaluennot, ryhmäkeskustelut ja erilaiset osallistavat menetelmät.

S.U.L.L.E.-koulutusviikonloppu on kaksipäiväinen (la-su) ja sen paikka vaihtelee vuosittain. Vuoden 2018 koulutus järjestetään 13.-14.10. Helsingissä. Muista kaupungeista koulutukseen saapuvien osallistumista tuetaan korvaamalla osittain osallistujien matkakuluja. Majoitus paikan päällä hoituu tarvittaessa helsinkiläisten lääkisopiskelijoiden vieraana.

Lisätietoja saat paikalliselta S.U.L.L.E.-virkailijaltasi (LORA) tai FiMSIC:n kansalliselta seksuaaliterveysvirkailijalta Tiia Merkkiniemeltä (nora[at]fimsic[piste]org). Seuraa myös oman kaupunkisi paikallistiedotteita sekä FiMSIC:n facebook-sivua.


Facebook-tapahtuma