Sähköpostiyhteydenotot:

Paikallispuheenjohtaja
[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. turku@fimsic.org

Vaihtotiimi
exchanges_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. exchanges_turku@fimsic.org

Projektitiimi
projects_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. projects_turku@fimsic.org
(HUOM. Oulussa ei käytössä)

S.U.L.L.E.-virkailijat
lora_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. lora_turku@fimsic.org

Nallevirkailijat
nalle_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. nalle_turku@fimsic.org

TurkuTurussa FiMSIC:n paikallistoiminta jakautuu aktiiviseen vaihto- ja projektitoimintaan sekä läheiseen yhteistyöhön TLKS:n ulkoasiaintoimikunnan (UAT) kanssa. Kaikki isoimmat tapahtumat toteutetaan yhteisvoimin, osa toiminnasta taas toteutetaan ainoastaan vaihto- tai projektitiimien kesken.


Vaihtotiimi koostuu neljästä vaihtovirkailijasta , jotka huolehtivat paikallistasolla aina vuodenvaihteen jälkeen käynnistyvästä FiMSIC-vaihtoonhausta ja lähtevien vaihtareiden opastamisesta. Myöhemmin keväällä he hankkivat saapuville vaihtareille klinikka- ja tutkimusryhmäpaikat, asunnot ja kummit. FiMSIC:n kautta vaihtareita tulee Turkuun tulee vuosittain noin 20, valtaosa heinä-elokuussa, mutta myös syyskuu on suosittu vaihtokuukausi. 


Kesäkuukausina vaihtovirkailijat yhdessä vaihtareiden kummien kanssa järjestävät vaihtareille monipuolista sosiaalista ohjelmaa, kuten suositun international food and drink -illan. Lukukausien aikana tuleville vaihtareille järjestetään ohjelmaa yhdessä UAT:n ja Turussa olevien Erasmus-vaihtareiden kanssa. Luonnollisesti vaihtarit tutustetaan myös Turkuun ja lähialueisiin nähtävyyksineen, he pääsevät saunomaan ja tutustumaan muutenkin suomalaiseen kulttuuriin.


Projektitoiminnasta paikallistasolla ovat vastuussa viisi projektivirkailijaa, jotka järjestävät mm. nalle-sairaalaa, S.U.L.L.E- toimintaa sekä yksittäisiä projekti-iltoja erilaisilla ajankohtaisilla teemoilla. Yksittäiset tapahtumat voivat liittyä mihin vain projektien vastuualueista ja niiden järjestäminen onkin melko vapaamuotoista toimintaa!


Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumiimme sekä yhteiskokouksiin UAT:n kanssa, joita järjestämme parin kuukauden välein. Voit myös ottaa yhteyttä turku@fimsic.org mikäli haluat mukaan toimintaamme. Meidät löytää myös somesta: ig @fimsicturku ja facebook FiMSIC Turku

TurkuPuheenjohtaja

Anna Niemikotka


Vaihdot

Milla Sarkanen

Oscar Kujala

Joanna Lehtovaara

Saara Suuronen


Projektit ja nallesairaala

Inni Zhang

Lotta Suominen

Eevi Yli-Lassila


S.U.L.L.E.

Elisa Lintuaho

Sirja Virtanen