Sähköpostiyhteydenotot:

Paikallispuheenjohtaja
[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. turku@fimsic.org

Vaihtotiimi
exchanges_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. exchanges_turku@fimsic.org

Projektitiimi
projects_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. projects_turku@fimsic.org
(HUOM. Oulussa ei käytössä)

S.U.L.L.E.-virkailijat
lora_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. lora_turku@fimsic.org

Nallevirkailijat
nalle_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. nalle_turku@fimsic.org

TurkuTurussa FiMSIC:n paikallistoiminta jakautuu aktiiviseen vaihto- ja projektitoimintaan sekä läheiseen yhteistyöhön TLKS:n ulkoasiaintoimikunnan kanssa. Kaikki isoimmat tapahtumat toteutetaan yhteisvoimin, osa toiminnasta taas toteutetaan ainoastaan vaihto- tai projektitiimien kesken.

Vaihtotiimi koostuu neljästä vaihtovirkailijasta sekä keväisin vaihtareille rekrytoiduista kummeista. Vaihtovirkailijat huolehtivat paikallistasolla aina vuodenvaihteen jälkeen käynnistyvästä FiMSIC-vaihtoonhausta ja lähtevien vaihtareiden opastamisesta. Myöhemmin keväällä he hankkivat saapuville vaihtareille klinikka- ja tutkimusryhmäpaikat, asunnot ja kummit. FiMSIC:n kautta vaihtareita tulee Turkuun tulee vuosittain noin 25, valtaosa heinä-elokuussa, mutta myös syyskuu on suosittu vaihtokuukausi.

Kesäkuukausina vaihtovirkailijat ja kummit järjestävät vaihtareille monipuolista sosiaalista ohjelmaa, käytännön järjestelyissä päävastuu on vaihtovirkailijoilla. Lukukausien aikana taas järjestetään monipuolista toimintaa Erasmus-vaihtareille. Vaihtarit tutustuvat suomalaisiin tapoihin perinteisessä National Foods & Drinks – tervetuliaisillassa. Luonnollisesti , he tutustuvat myös Turkuun ja lähialueisiin nähtävyyksineen, pääsevät saunomaan ja, tekemään oikeastaan mitä vaan kanssamme!

Projektitoiminnasta paikallistasolla ovat vastuussa kolme projektivirkailijaa, joilla kaikilla on oma vastuualueensa. Nämä alueet ovat seksuaaliterveys, kansanterveys sekä ihmisoikeudet- ja rauhanasiat. Seksuaaliterveyden alaisuuteen kuuluu S.U.L.L.E.-projekti, kansanterveyden alla toimii muun muassa Nallesairaala-projekti ja ihmisoikeuksien alla taas esimerkiksi Paperittomat-projekti. Lisäksi erilaisina teemapäivinä järjestetään keskustelu-iltoja, leffa-iltoja ja klubi-iltoja esimerkiksi terveyteen, ihmisoikeuksiin ja kansainvälisiin aiheisiin liittyen. Yksittäiset tapahtumat voivat liittyä mihin vain projektien vastuualueista ja yksittäisten projektitempausten järjestäminen onkin melko vapaamuotoista toimintaa!

Toimintamme on avointa kaikille kiinnostuneille. Olet tervetullut tapahtumiimme ja kokouksiimme - uusia ideoita ja palautetta otetaan mielellään vastaan!

Turku


Puheenjohtaja


Saara Suvanto


Eevi Yli-LassilaVaihdot


Miisa Mäkelä


Milla Sarkanen


Jyri Havukainen


Niklas VainioProjektit


Mari Myllyniemi


Vanessa EkmanS.U.L.L.E.

Elisa LintuahoNallesairaala

Sanna Palssi