Sähköpostiyhteydenotot:

Koko paikallistiimi
lc_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. lc_turku@fimsic.org

Vaihtotiimi
vaihdot_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. vaihdot_turku@fimsic.org

Projektitiimi
projektit_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. projektit_turku@fimsic.org

Tampere

Tampereella FiMSIC:n toiminnasta vastaa paikallistiimi, johon kuuluu 3 projekti- ja 4 vaihtovirkailijaa (joista yksi tutkimusvaihtovirkailija) sekä paikallispuheenjohtaja. Projektivirkailijoihin kuuluu yksi S.U.L.L.E.-seksuaalikasvatusprojektil vastaava, Nallesairaala projektivastaava joka toimii yhteistyössä fuksikurssin silmujen kanssa sekä AIDS-juoksu vastaava. Tämän lisäksi paikallistiimi järjestää erilaista toimintaa vuoden ympäri.

Ulkomaalaisia vaihto-opiskelijoita saapuu Tampereelle pääasiassa heinä-, elo- ja joskus myös syyskuussa. Vaihtovirkailijat hoitavat käytännönjärjestelyt, kuten asunnon ja harjoittelupaikan. Jokainen vaihtari tarvitsee kummin, joka toimii ainakin aluksi apulaisena ja kaverina, opastamassa Tampereella. Vaihtovirkailija- ja kummiporukalla järjestetään vaihtareille sosiaalista ohjelmaa, joista esim. National food & drinks, mökkiviikonloppuja, erilaista tutustumiskäyntejä ympäri Tamperetta – kaikki halukkaat voivat näihin liittyä mukaan.

Kansallisista projekteista Tampereella pyörivät Nallesairaala, AIDS-juoksu ja S.U.L.L.E.-seksuaaliterveyskasvatusprojekti. Varsinkin S.U.L.L.E. ja Nallesairaala ovat loistavia tilaisuuksia missä voi omia vuorovaikutustaitoja harjoitella.

FiMSIC.n paikallistiimin jäsenet ovat TLK:n toimihenkilöitä. Paikallisvirkailijoiksi voivat hakea kaikki medisiinarit. Varsinaiseen toimintaan pääsee mukaan ympäri vuoden, sekä osallistujana että toteuttajana. Tämä onkin oiva tapa tutustua muihin opiskelijoihin niin Tampereelta, muista lääkiskaupungeista kuin kansainvälisesti.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, ota yhteyttä lc_tampere (at) fimsic.org ! Löydät meidät myös Facebook-sivuiltamme.


TamperePuheenjohtaja


Iida-Mari PosioVaihdot


Linda KourunenIda LaulainenMona Takalo


Santtu HellströmProjektit


Heta Heikkilä


Eeva-Maria YlänenS.U.L.L.E


Elisa Jääskeläinen