Sähköpostiyhteydenotot:

Paikallispuheenjohtaja
[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. turku@fimsic.org

Vaihtotiimi
exchanges_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. exchanges_turku@fimsic.org

Projektitiimi
projects_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. projects_turku@fimsic.org
(HUOM. Oulussa ei käytössä)

S.U.L.L.E.-virkailijat
lora_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. lora_turku@fimsic.org

Nallevirkailijat
nalle_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. nalle_turku@fimsic.org

Tampere

Tampereella FiMSIC:n toiminnasta vastaa paikallistiimi, johon kuuluu 3 projekti- ja 4 vaihtovirkailijaa (joista yksi tutkimusvaihtovirkailija) sekä paikallispuheenjohtaja. Projektivirkailijoihin kuuluu yksi S.U.L.L.E.-seksuaalikasvatusprojektil vastaava, Nallesairaala projektivastaava joka toimii yhteistyössä fuksikurssin silmujen kanssa sekä AIDS-juoksu vastaava. Tämän lisäksi paikallistiimi järjestää erilaista toimintaa vuoden ympäri.

Ulkomaalaisia vaihto-opiskelijoita saapuu Tampereelle pääasiassa heinä-, elo- ja joskus myös syyskuussa. Vaihtovirkailijat hoitavat käytännönjärjestelyt, kuten asunnon ja harjoittelupaikan. Jokainen vaihtari tarvitsee kummin, joka toimii ainakin aluksi apulaisena ja kaverina, opastamassa Tampereella. Vaihtovirkailija- ja kummiporukalla järjestetään vaihtareille sosiaalista ohjelmaa, joista esim. National food & drinks, mökkiviikonloppuja, erilaista tutustumiskäyntejä ympäri Tamperetta – kaikki halukkaat voivat näihin liittyä mukaan.

Kansallisista projekteista Tampereella pyörivät Nallesairaala, AIDS-juoksu ja S.U.L.L.E.-seksuaaliterveyskasvatusprojekti. Varsinkin S.U.L.L.E. ja Nallesairaala ovat loistavia tilaisuuksia missä voi omia vuorovaikutustaitoja harjoitella.

FiMSIC.n paikallistiimin jäsenet ovat TLK:n toimihenkilöitä. Paikallisvirkailijoiksi voivat hakea kaikki medisiinarit. Varsinaiseen toimintaan pääsee mukaan ympäri vuoden, sekä osallistujana että toteuttajana. Tämä onkin oiva tapa tutustua muihin opiskelijoihin niin Tampereelta, muista lääkiskaupungeista kuin kansainvälisesti.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, ota yhteyttä tampere (at) fimsic.org ! Löydät meidät myös Facebook-sivuiltamme.


Tampere


Puheenjohtaja

Maija Rossi


Vaihdot

Johanna Soikkeli

Anna Repo

Julia Koskela

Olli Virtanen


Projektit

Sofia Piispanen

Hanna Riekki


S.U.L.L.E.

Essi Lavonen

Eerika Virtanen