Sähköpostiyhteydenotot:

Paikallispuheenjohtaja
[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. turku@fimsic.org

Vaihtotiimi
exchanges_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. exchanges_turku@fimsic.org

Projektitiimi
projects_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. projects_turku@fimsic.org
(HUOM. Oulussa ei käytössä)

S.U.L.L.E.-virkailijat
lora_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. lora_turku@fimsic.org

Nallevirkailijat
nalle_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. nalle_turku@fimsic.org

Oulu


Oulussa FiMSIC:llä on paljon toimintaa niin projekti- kuin vaihtopuolellakin. FiMSIC:n kuukauden mittaiseen vaihtoon Ouluun saapuu vaihtareita noin kaksikymmentä, joista suurin osa tulee kesäkuukausina. Vaihtovirkailijamme huolehtivat vaihtareiden klinikka- tai tutkimuspaikasta, majoituksesta, ruokailuista ja muista käytännön järjestelyistä. Yhdessä vaihtareiden kummien kanssa paikallistoimikuntamme järjestää myös kaikenlaista mukavaa sosiaalista ohjelmaa vaihtareille.

Vaihtotoiminnan lisäksi Oulussa on myös hyvin aktiivinen projektitoiminta. Ympäri vuoden pyöriviä projekteja ovat mm. nallesairaala, verenluovutus ja S.U.L.L.E. -seksuaalikasvatusprojekti. Perinteeksi on muodostunut myös erilaisia kansainvälisiä teemoja käsittelevät leffaillat.

Projektitoimintaa ohjaavat Oulussa kaksi projektivirkailijaa. Heidän lisäkseen paikallistoimikuntaamme kuuluu kolme vaihtovirkailijaa ja puheenjohtaja. Tiimimme kokoontuu enemmän tai vähemmän säännöllisesti keskustelemaan ja päättämään ajankohtaisista asioista sekä pitämään hauskaa yhdessä. Paikallistiimin virkailijaksi voivat hakea kaikki Oulussa opiskelevat lääketieteen opiskelijat, kurssiasemaan katsomatta. Myös kummeiksi voivat hakea kaikki lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijat, jotka ovat innostuneita vieraista kulttuureista ja haluavat tutustua vaihtareihimme. Toiminnassa voi olla mukana myös vain silloin tällöin esim. viihdyttämällä vaihtareita, lähtemällä mukaan kouluvierailuille, auttamalla tempausten järjestelyissä, osallistumalla leffailtaan tai olemalla muuten vaan joukon jatkona hengailemassa. Lisätietoja saa paikallistoimikunnaltamme osoitteesta oulu (at) fimsic.org. 


Tervetuloa mukaan!

Oulu
Puheenjohtaja


Ilona Kaisti


Vaihdot

Jenna Hiltunen

Ella Heikkilä

Ursula Mikkola

Eero Pohjola


Projektit

Manu Matila


S.U.L.L.E.

Riina Koski

Emmi Thomson


Nallesairaala

Veera Eskelinen

Annimaija Heikkilä