Sähköpostiyhteydenotot:

Koko paikallistiimi
lc_[kaupungin nimi]@fimsic.org

Vaihtotiimi
vaihdot_[kaupungin nimi]@fimsic.org

Projektitiimi
projektit_[kaupungin nimi]@fimsic.org

Kuopio


Kuopiossa pyöritetään aktiivisesti sekä FiMSIC:n vaihto- että projektitoimintaa. Vaihtareita saapuu ja lähtee vuoden aikana noin kaksikymmentä, ja valtaosa vaihdoista toteutuu kesäkuukausina. Vaihtojen osalta olemme viime vuosina pyrkineet panostamaan erityisesti sosiaaliseen ohjelmaan, itse kliinistä osaa tietenkään unohtamatta!


Vaihtotoiminnan lisäksi FiMSIC järjestää Kuopiossa toimintaa myös projektien saralla. Pyöritämme aktiivisesti Nallesairaala-projektia, hiv:n ja aids:n sekä rasisminvastaista toimintaa erilaisten tempausten ja kampanjoiden muodossa sekä S.U.L.L.E. -seksuaalikasvatusprojektia.


Tämän suuruinen toiminta ei tietenkään pyöri itsekseen, joten myös Kuopiolla on oma paikallinen FiMSIC-toimikuntansa. Kuopion paikallisosasto koostuu kolmesta vaihtovirkailijasta, kahdesta projektivirkailijasta sekä toimintaa koordinoivasta paikallispuheenjohtajasta. Heidän lisäkseen toimintaamme osallistuu myös paljon muita opiskelijoita, jotka toimivat joko projektien parissa tai vaihto-opiskelijoiden kummeina. Kuopiosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!


Lisätietoja toiminnasta saa FiMSIC:n nettisivujen lisäksi Kuopion paikallistoimikunnalta osoitteesta lc_kuopio (at) fimsic.org. Edelliseen sähköpostiosoitteeseen voi ilmoittaa myös kiinnostuksestaan osallistua toimintaamme.


Tervetuloa mukaan!

Kuopio


Puheenjohtaja


Jutta Mikkonen

Vaihdot


Maiju Pohjolainen


Mona Kauhanen

Roope Sepponen


Pyry Puttonen


Projektit


Liinu Uotinen

Salla-Riikka Pekonen


S.U.L.L.E

Kimmo Kotamäki (seniori)

Vilma Kieleväinen (juniori)


Nallesairaala

Rita Kortelainen

Tommi Vilpunaho