Sähköpostiyhteydenotot:

Koko paikallistiimi
lc_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. lc_turku@fimsic.org

Vaihtotiimi
vaihdot_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. vaihdot_turku@fimsic.org

Projektitiimi
projektit_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. projektit_turku@fimsic.org

HelsinkiHelsingissä sekä vaihdot että projektit toimivat aktiivisesti. Helsingin paikallistiimi vastaanottaa vuosittain noin 25 ulkomaalaista vaihto-opiskelijaa. Vaihtareita saapuu joka kuukausi painottuen kesälle, joten innokkaita kummeja kaivataan läpi vuoden! Kummina toimit vaihtarin apuna ja kaverina uuteen maahan ja kaupunkiin tutustumisessa. Samalla saat kansainvälisiä tuttavuuksia puolivahingossa ja lisäpisteitä vaihtoonhakuun. Vaihtotiimi huolehtii vaihtareiden klinikka- tai tutkimuspaikasta, ruokailuista, majoituksesta sekä muista käytännön järjestelyistä. Tiimi järjestää vuoden mittaan vapaamuotoisia tapahtumia, joissa vaihtareiden kanssa pääsee hengaamaan.


Projektitiimi järjestää ahkerasti kaikille lääkisläisille avoimia tapahtumia, esimerkiksi seminaareja ja leffailtoja. Tapahtumat käsittelevät asioita, jotka koulun puolesta jäävät vähälle huomiolle. Tapahtumista ilmoitetaan tiedostuspostissa ja Facebookissa, joten niitä kannattaa seurata. 


Helsingissä toimii neljä vaihtovirkailijaa, kaksi projektivirkailijaa, kaksi nalleylilääkäriä ja yksi S.U.L.L.E.-vastaava. Toimintaa koordinoi paikallispuheenjohtaja. Paikallistiimiin virkailijoiksi voivat hakea kaikki LKS:n tai Thorax:n jäsenet kurssiasemaan katsomatta. Paikallistiimi kokoontuu enemmän tai vähemmän säännöllisesti tarpeen mukaan keskustelemaan ja päättämään ajankohtaisista asioista sekä pitämään hauskaa yhdessä.

Paikallistoiminnassa voivat virkailijoiden lisäksi olla mukana kaikki muutkin lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijat! Voit lähteä mukaan kouluvierailuille kertomaan yläasteikäisille seksistä ja seurustelusta, auttaa kokousten ja tempausten järjestelyissä, viihdyttää vaihtareita, osallistua seminaareihin ja leffailtoihin tai olla muuten vaan joukon jatkona hengailemassa. Tule mukaan paikallistiimin tapaamisiin, tapahtumiin ja tempauksiin, auttamalla ansaitset myös vaihtopisteitä! Tarkempaa tietoa sähköpostiosoitteesta lc_helsinki (at) fimsic.org tai ottamalla suoraan yhteyttä esimerkiksi paikallispuheenjohtajaan. 

 

 

Helsinki


PuheenjohtajaSara Minkkinen
sara.minkkinen [at] helsinki [.] fi


Vaihdot


Juulia Heikkinen
LORE


Janna Juntura
LEO


Ellamaija Kasanen
LEO


Otto von Hellens
LEOProjektitEmmiina NevalaTuuli Rämö


S.U.L.L.E

Iiris Juopperi


Nalle-ylilääkärit


Attina Ervaala

Inga-Maria Launonen