Sähköpostiyhteydenotot:

Paikallispuheenjohtaja
[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. turku@fimsic.org

Vaihtotiimi
exchanges_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. exchanges_turku@fimsic.org

Projektitiimi
projects_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. projects_turku@fimsic.org
(HUOM. Oulussa ei käytössä)

S.U.L.L.E.-virkailijat
lora_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. lora_turku@fimsic.org

Nallevirkailijat
nalle_[kaupungin nimi]@fimsic.org
esim. nalle_turku@fimsic.org

HelsinkiHelsingissä sekä vaihdot että projektit toimivat aktiivisesti. Helsingin paikallistiimi vastaanottaa vuosittain noin 25 ulkomaalaista vaihto-opiskelijaa. Vaihtareita saapuu joka kuukausi painottuen kesälle, joten innokkaita kummeja kaivataan läpi vuoden! Kummina toimit vaihtarin apuna ja kaverina uuteen maahan ja kaupunkiin tutustumisessa. Samalla saat kansainvälisiä tuttavuuksia puolivahingossa ja lisäpisteitä vaihtoonhakuun. Vaihtotiimi huolehtii vaihtareiden klinikka- tai tutkimuspaikasta, ruokailuista, majoituksesta sekä muista käytännön järjestelyistä. Tiimi järjestää vuoden mittaan vapaamuotoisia tapahtumia, joissa vaihtareiden kanssa pääsee hengaamaan.


Projektitiimi järjestää ahkerasti kaikille lääkisläisille avoimia tapahtumia, esimerkiksi seminaareja ja leffailtoja. Tapahtumat käsittelevät asioita, jotka koulun puolesta jäävät vähälle huomiolle. Tapahtumista ilmoitetaan tiedostuspostissa ja Facebookissa, joten niitä kannattaa seurata. 


Helsingissä toimii neljä vaihtovirkailijaa, kaksi projektivirkailijaa, kaksi nalleylilääkäriä ja yksi S.U.L.L.E.-vastaava. Toimintaa koordinoi paikallispuheenjohtaja. Paikallistiimiin virkailijoiksi voivat hakea kaikki LKS:n tai Thorax:n jäsenet kurssiasemaan katsomatta. Paikallistiimi kokoontuu enemmän tai vähemmän säännöllisesti tarpeen mukaan keskustelemaan ja päättämään ajankohtaisista asioista sekä pitämään hauskaa yhdessä.

Paikallistoiminnassa voivat virkailijoiden lisäksi olla mukana kaikki muutkin lääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijat! Voit lähteä mukaan kouluvierailuille kertomaan yläasteikäisille seksistä ja seurustelusta, auttaa kokousten ja tempausten järjestelyissä, viihdyttää vaihtareita, osallistua seminaareihin ja leffailtoihin tai olla muuten vaan joukon jatkona hengailemassa. Tule mukaan paikallistiimin tapaamisiin, tapahtumiin ja tempauksiin, auttamalla ansaitset myös vaihtopisteitä! Tarkempaa tietoa sähköpostiosoitteesta helsinki (at) fimsic.org.

 

 

Helsinki


Puheenjohtaja

Fang Luzhen


Vaihdot

Nina Hämäläinen

Iiris Särkilahti

Janet Li

Nikola Grujic


Projektit

Inga-Maria Launonen

Petra Nygren


S.U.L.L.E

Aro Huovinen

Krista Hirvi


Nalle-ylilääkäri

Elina Heikkilä