Previous Next
  • IFMSA:n yleiskokous Montenegrossa 2017

  • Vaihtareita Kangasalla 2016

  • Vuorovaikutusviikonloppu

  • IFMSA:n yleiskokous Maltalla 2016


FiMSIC-virkailijahaku vuodelle 2021!

Viimeksi muokattu: 26.10.2020 11:30 (Webmaster)

On taas se aika vuodesta, kun FiMSIC hakee innostuneita lääketieteen opiskelijoita pyörittämään toimintaansa ensi vuodeksi kansalliseen sekä paikalliseen tiimiin! Medisiinariliiton ulkoasiainvaliokunta FiMSIC vastaa lääketieteen opiskelijoiden vaihtotoiminnan järjestämisestä maailman medisiinariliiton IFMSA:n alaisuudessa sekä järjestää mielenkiintoisia koulutuksia ja projekteja teemoista, jotka jäävät vähälle huomiolle varsinaisessa lääketieteen koulutusohjelmassa.


FiMSIC:n kansallisessa tiimissä pääset vaikuttamaan järjestön toiminnan painopisteisiin ja toteuttamaan omaa visiotasi niin kansallisesti kuin jopa maailmanlaajuisesti kattojärjestö IFMSA:n kautta. Joissakin kansallisen tiimin viroissa vaaditaan aiempaa kokemusta FiMSIC:ssä toimimisesta, mutta useimpiin voi hakea myös aivan "kylmiltään" - perehdytystä ja apua vuoden 2020 virkailijoilta on aina saatavilla!

Kaupungin paikallistiimissä taas vastaat FiMSIC:n paikallistoiminnan järjestämisestä yhdessä paikallistiimin kanssa. Mihinkään virkaan ei vaadita aiempaa FiMSIC-kokemusta, mutta erityisesti paikallispuheenjohtajaksi hakiessa siitä on toki hyötyä.


Tietoja kaikista viroista (paikalliset ja kansalliset) löydät tämän linkin takaa. Kysy rohkeasti lisätietoja myös nykyisiltä virkailijoilta!
Vaihtoonhaku 2020

Viimeksi muokattu: 01.10.2020 09:20 (Webmaster)

Vaihtoonhaku ajalle 4/2021 - 3/2022 on alkanut!

Haku on auki 1.-31.10.

Vaihtoonhakulomake täällä!
ABROAD 2020

Viimeksi muokattu: 25.09.2020 20:58 (Webmaster)

Klikkaa allaolevaa kuvaa, niin pääset uuteen Abroadiin!
26.9. National Meeting 2020 Lääkärin työrauha

Viimeksi muokattu: 10.09.2020 13:11 (Webmaster)


FiMSIC:in National Meeting järjestetään lauantaina 26.9.!
National Meeting on koulutustapahtuma, jossa käsitellään teemoja, joihin perusopetuksessamme ei ehditä syventyä tarpeeksi. Tämän vuoden teemana on Lääkärin työrauha!

Lääkäriksi kasvamisesta ja työnohjauksesta tulee puhumaan työterveyshuollon erikoislääkäri Kristiina Toivola. Työterveyshuollon erikoislääkäri Eliisa Mäenpää puolestaan kertoo luottamuslääkäritoiminnasta, lääkäreiden terveysongelmista ja avun hakemisesta. Nuorelle lääkärille olennaisia edunvalvonnallisia seikkoja, kuten työsopimuksen tekemistä meille avaa NLY:n edunvalvontavaliokunnan puheenjohtaja, lääkäri Sonja Aukee. National Meetingin yhteydessä julkistetaan myös FiMSIC:in vuoden 2021 vaihtokohteet!

Tänä vuonna tapahtuman järjestelyt ovat hieman poikkeavat, sillä koulutusluennot striimataan Tampereelta muihin lääkiskaupunkeihin. Paikallisesti kaupungeissa järjestetään live-tapahtumat stiimin katsomiseksi, mikäli tämä on kaupungin yliopiston koronavirusohjeistusten mukaisesti mahdollista. Tapahtumaa on mahdollista seurata myös kotisohvilta. Tarkempia ohjeita paikallistapahtumista ja niihin ilmoittautumisesta on luvassa tämän viikon aikana kunkin lääkiskaupungin viestintäkanavissa!

Kevätterveiset

Viimeksi muokattu: 28.05.2020 15:12 (Webmaster)

Kevään tapahtumat ja kesän 2020 vaihdot on valitettavasti jouduttu perumaan.

FiMSIC toivottaa kaikille aurinkoista ja turvallista kesää! Toivottavasti syksyllä nähdään taas tapahtumissa!Kirjaudu