Previous Next
  • Kohtaa! Kanssaelä! Heittäydy! Kuopiossa 18.-19.11.

  • IFMSA:n yleiskokous Montenegrossa 2017

  • Vaihtareita Kangasalla 2016

  • Vuorovaikutusviikonloppu

  • IFMSA:n yleiskokous Maltalla 2016


18.-19.11. Kohtaa! Kanssaelä! Heittäydy! - Vuorovaikutusviikonloppu Kuopiossa

Viimeksi muokattu: 01.11.2017 15:50 (Webmaster)

Tervetuloa Kohtaa, Kanssaelä ja Heittäydy!-viikonloppuun Kuopiossa!

Vuorovaikutustaitoja! Työpajoja! Sairaalaklovneja! Hassuttelua! Klovnisitsejä! Kalakukkoja!

Viikonlopun kestävän koulutuksen tavoitteena on parantaa lääketieteen opiskelijoiden vuorovaikutustaitoja ja tutustuttaa sairaalaklovnien toimenkuvaa opiskelijoille.

Vuorovaikutustaitojen kehittäminen tapahtuu pienryhmissä tapahtuvissa käytännön harjoituksissa, joissa opiskellaan kuuntelemista, sanatonta viestintää, vuorovaikutuksen jännitteiden poistamista ja kiireettömän ilmapiirin ja luottamuksen luomista. Kouluttajina toimivat sairaalaklovnit, lääketieteen opiskelijat ja tapahtumaan kutsutut ammattilaiset.

Palaute aiempien vuosien tapahtumista on ollut erinomaista, opiskelijat ovat kiittäneet harjoituksissa saamastaan koulutuksesta ja vieneet opittuja taitojaan eteenpäin paikallisella tasolla. Tapahtumasta mahdollista hakea 1 op suuruista suoritusta vapaavalintaisiin opintoihin.

Tapahtumaa sponsoroi Lääkäriseura Duodecim ja FiMSIC, tapahtumaan osallistuvilta peritään osallistumismaksuna 10 euroa. Lauantai-iltana järjestettävät klovnisitsit järjestetään ravintola Amarillossa, johon on sovittu 3 ruokalajin menu juomineen, nämä kustantavat 30 euroa.

Viikonlopun aikataulu tarkentuu myöhemmin, mutta ohjelmaa on la klo 9:00 - su klo 14:00.

TAPAHTUMA TÄYNNÄ!

1.10.-31.10. Vaihtoonhaku 2017 !!!

Viimeksi muokattu: 03.10.2017 17:14 (Webmaster)

Linkki vaihtoonhakulomakkeeseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdv_kkOkTpUYL0220T3U9EU8u7FR-ljd96j10W6aDrx1U3CPQ/viewform?usp=sf_link

Lisätietoja vaihtokohteista Abroad-lehdestä ja paikallisvirkailijoiltasi.14.-15.10. S.U.L.L.E.-koulutus 2017 Tampereella

Viimeksi muokattu: 28.09.2017 20:42 (Webmaster)

https://www.facebook.com/events/145243492742561/?ref=ts&fref=tsFINO tulee taas!

Viimeksi muokattu: 11.09.2017 22:55 (Webmaster)

Supersuosittu FINO eli pohjoismaalaisten lääketieteen opiskelijoiden vuosittainen tapaaminen järjestetään tällä kertaa Ruotsissa 9.-12.11.2017. Tapahtuma järjestetään kauniissa Malmön kaupungissa. Ohjelma sekä majoitus sijaitsevat aivan keskustassa, joten sosiaalisen ohjelman aikana osallistujat pääsevät myös tutustumaan Malmön kaupunkiin. Tapahtuman osallistumismaksu on 150 euroa / osallistuja.
 
Tapahtuman pääpaino on teeman Migration and Health ympärille rakennetussa ohjelmassa, minkä lisäksi luvassa on työryhmätyöskentelyä sekä ratkiriemukasta sosiaalista ohjelmaa yhteispohjoismaalaisessa hengessä. Tarkempaa tietoa tapahtumasta ja sen ohjelmasta löydät Invitation paketista!
 
Lähetä meille alustava (mutta sitova) ilmoittautuminen (nimi, sähköposti & lyhyesti motivaatiostasi osallistua) 25.9. mennessä TÄMÄN LOMAKKEEN KAUTTA. Mukaan voi lähteä kaikilta vuosikursseilta. 26.9. valitsemme hakijoista 10 lähtijää.
  
Mahdolliset kysymykset voi osoittaa FiMSIC:n sisäisten asioiden varapuheenjohtajalle osoitteeseen vpi@fimsic.org
 

Tykkää myös FINO 2017 – Sweden Facebook-sivusta!
30.9. National Meeting 2017 Mielenterveys - Käyttäjän opas

Viimeksi muokattu: 11.09.2017 17:54 (Webmaster)

National Meeting on FiMSIC:n jokasyksyinen kaikille lääketieteen opiskelijoille avoin koulutusviikonloppu, joka järjestetään lauantaina 30.9. LKS:n Euphoria-kerhotiloissa Helsingissä.

Tämän vuoden koulutuksen teemana on mielenterveys muuttuvassa maailmassamme. Luennot perehdyttävät mielenterveyden häiriöiden ja yhteiskunnan dynamiikkaan, kulttuurisidonnaisuuteen, määrittelyvaikeuksiin ja lopuksi siihen, millaista psykoosissa on. Iltapäivällä kuulet myös ensimmäisten joukossa suomalaisille opiskelijoille sovitut tulevan kauden vaihtokohteet! 

National Meetingin yhteydessä FiMSIC:llä on ollut tapana viettää myös vuosijuhliaan, joten lauantai-iltana sitsaamme 63-vuotiaan järjestömme kunniaksi!

Päiväohjelma on osallistujille maksuton, mukaan lukien ohjelmaan sisältyvät ruokailut. Jos matkasi Helsinkiin on pitkä, sinulla on mahdollisuus hakea matkakorvausta reissaamista helpottamaan. Osallistumiseen tarjotaan tukea 33 euron omavastuun ylittävästä osuudesta, tarkemmat matkalaskuohjeet löytyvät sivupalkista. Tarjolla on myös kandimajoitus, eli maksuton yöpaikka paikallisen opiskelijan luona sitä tarvitseville. Vuosijuhlasitsit kustantavat 17 euroa (alkoholillinen) ja 13 euroa (alkoholiton).

Ilmoittautuminen on auki ke 20.9. klo 23:59 saakka. Paikkoja on 70 opiskelijalle ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen aukeaa 13.9. klo 12, jolloin voit ilmoittautua TÄSTÄ!

National Meeting on avoin kaikille lääketieteenopiskelijoille - ja täten mitä hienoin mahdollisuus tutustua kollegoihin ja tavata vanhoja tuttuja muista lääkiskaupungeista! Lämpimästi tervetuloa mukaan. 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin kanssa.

Jos tapahtumaa koskien heräsi kysyttävää, laita sähköpostia osoitteeseen norp@fimsic.org.

Lisätietoja tapahtumasivulta.

Kirjaudu