Previous Next
  • MedTalks - uusi yhteistyöprojekti SML:n kanssa!

  • National Meeting Turussa 29.9.2018

  • IFMSA:n yleiskokous Montenegrossa 2017

  • Vaihtareita Kangasalla 2016

  • Vuorovaikutusviikonloppu

  • IFMSA:n yleiskokous Maltalla 2016


Lääketieteen opiskelijoiden vapaaehtoistyömahdollisuudet ulkomailla

Viimeksi muokattu: 21.05.2019 20:04 (Webmaster)

Kiinnostaako vapaaehtoistyö maailmalla tai kansainväliseen terveydenhuollon projektiin osallistuminen?  Tämän linkin takaa löytyy upouusi käsikirja kaikille lääkisopiskelijoille, joita kiinnostaa vapaaehtoistyöskentely maailmalla! Käsikirjassa kerrotaan sekä IFMSA:n järjestämistä projekteista että myös muiden tahojen tarjoamista mahdollisuuksista maailmalla. Projektiesittelyiden lisäksi käsikirjassa on paljon käytännön vinkkejä ja apua sekä osallistumista vielä pohtivalle että maailmalle jo lähtevälle.

Käsikirjan on kirjoittanut syväreihinsä liittyen FiMSIC-alumni Konsta Nylander. Kiitokset Konstalle huippuhienosta oppaasta!FiMSICn ja SMLn uusi yhteistyöprojekti MedTalks!

Viimeksi muokattu: 27.03.2019 23:04 (Webmaster)

Haluatko kuulla lisää lääkärin median käyttöön liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista? Kiinnostaako sinua ottaa osaa keskusteluun, oppia uutta ja saada tuoreita näkökulmia tulevana terveysalan ammattilaisena sekä taitavana sosiaalisen median käyttäjänä?

Tervetuloa osallistumaan MedTalks -iltaan! MedTalks on FiMSIC:in ja Suomen Medisiinariliiton uusi jokavuotinen yhteisprojekti, jossa käsitellään ajankohtaisia, lääketieteen opiskelijoita koskevia aiheita luentojen ja workshopien avulla.

Tapahtuma järjestetään viidessä kaupungissa huhtikuun alussa: Helsingissä (4.4.), Turussa (2.4.), Tampereella (9.4.), Oulussa (4.4.) ja Kuopiossa (4.4.)

Tänä vuonna aiheena on "Lääkäri eri medioissa". Tapahtumassa käsitellään sitä, miten lääkäri voi hyödyntää eri medioita ja vaikuttaa somessa käytävään terveyskeskusteluun. Mitkä ovat lääkärin vastuut ja velvollisuudet somessa, kuuluuko hänen jakaa tietoa terveydestä ja sairauksista sekä korjata virheellisiä ja mahdollisesti haitallisia terveysväittämiä? Toisaalta käsitellään sitä, mitä mahdollisia lääkärin ammattiin ja vakuuttavuuteen kohdistuvia riskejä median käyttöön liittyy. Voiko sosiaalisen median käytöstä olla haittaa lääkärille, hänen ammatilleen ja potilassuhteilleen?

Lue lisää ohjelman kulusta ja kaupunkikohtaisista luennoitsijoista tapahtuman Facebook-sivuilta, josta löydät myös kunkin kaupungin ilmoittautumislinkin:
Jälkihakupaikat 2018!

Viimeksi muokattu: 15.01.2019 18:30 (Webmaster)

Hakeminen tapahtuu lähettämällä viesti osoitteeseen neo.out@fimsic.org (SCOPE) tai nore@fimsic.org (SCORE). Kirjoita viestiin kohdemaa ja toivekuukausi.

Jälkihaun kohteet jaetaan first come, first serve -periaatteella, vaihtopisteillä ei ole merkitystä. Jälkihakupaikan vastaanottaminen ei myöskään kuluta kertyneitä vaihtopisteitä (paitsi ensikertalaisuuspisteet).

Muista, että jälkihakupaikan hakeminen on sitova yhtälailla kuin vaihtohakemuksen täyttäminen. Jälkihakupaikan peruuttamista sitovat samat ehdot kuin varsinaisessa haussa vastaanotettua paikkaa. Lähetä siis hakemusviesti vain, jos olet varma, että pystyt lähtemään vaihtoon hakemaasi kohteeseen. Muista siis tutustua huolella kohdemaiden hakusääntöihin (SCOPE ja SCORE) ennen paikan hakemista!

Hakukohteet:

SCOPE - harjoitteluvaihto
Itävalta (7/2019)
Katalonia (6/2019)
Marokko
Puola

SCORE - tutkimusvaihto
Peru (4 vk)Lista päivitetty 15.1.2019
1.10.-31.10. Vaihtoonhaku 2018!!!

Viimeksi muokattu: 22.10.2018 18:44 (Webmaster)

Linkki hakulomakkeeseen:
Lisätietoja Abroad-lehdestä sekä paikallisvirkailijoiltasi!  

EDIT: Abroad-paikkalistan lisäksi tullut vielä toinen kliininen paikka Alankomaihin sekä 2 prekliinistä paikkaa Tanskaan! Tsekkaa tarkemmin yläpalkin kohdasta "Vaihtokohteet"
EDIT: Argentiinaan vaaditaan Abroadin tiedoista poiketen espanjan kielen taito!
EDIT: Hong Kongin vaihtopaikka poikkeuksellisesti voimassa 6/2020 astiFiMSICn virkailijahaku vuodelle 2019 on auki!

Viimeksi muokattu: 08.10.2018 10:30 (Webmaster)

On taas se aika vuodesta, kun FiMSIC hakee innostuneita lääketieteen opiskelijoita järjestön kansalliseen ja paikalliseen tiimiin! Tsekkaa tarkempi hakuilmoitus oman kandiseurasi tiedotuspostista!

Hae FiMSIC:n virkoihin ja toteuta visiosi!
Kirjaudu